Швейцарски часовници

Швейцария е страна с дългогодишни традиции в часовникарството. В Швейцария се намира и най-престижната академия по часовникарство в света. Швейцарските часовници са най-реномирани в света и са синоним на качество и прецизност. Всяка марка швейцарски часовници притежава запазени отличителни черти в дизайна, които са традиция в изработката на часовниците. Редица престижни марки швейцарски часовници са обвързани със световни събития в спорта, като например швейцарски часовници Hublot – официален хронометър на футболния клуб Манчестър Юнайтед, или швейцарски часовници Rolex, които са official timekeeper на най-престижни тенис турнири. Известно е, че най-скъпите часовници в света са швейцарските часовници.

Часовници, швейцарските часовници са едни от най-купуваните марки часовници в света. Швейцарците са известни не само с производството на часовници, но и с много други неща. Неслучайно едни от най-скъпите часовници, произвеждани някога са  изработени в Швейцария.

Все пак известната фраза швейцарска точност и качество остава да важи не само за швейцарски часовници от висок клас, но и за тези от среден клас. В България естествено по-масови са швейцарски часовници от среден клас, които са напълно достъпни за широкия потребител. Най-популярни и масови от швейцарските часовници това са марка Swatch. Моделите мъжки часовници и дамски часовници на Swatch се отличават с модерен и разчупен дизайн, като същевременно притежават прецизен швейцарски механизъм. Повечето модели от тази марка са кварцови часовници, но се предлагат и малък брой мъжки механични часовници Swatch.

Друга марка швейцарски часовници са Continental, чиито модели са елегантни и стилни с швейцарски механизъм и на достъпни цени, едновременно с това притежаващи доказано качество. Онлайн магазините за маркови часовници масово предлагат марките Swatch и Continental и други марки щвейцарски часовници, които можете да разгледате онлайн.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: